Coş  

produs (gol)

Despre noi

 

Serenity Advertising a fost infiintata cu scopul de a deveni un partener de incredere in activitatea dumneavoastra.

Printre domeniile de activitate ale firmei noastre se numara importul, personalizarea si distributia obiectelor promotionale.
Oferta noastra cuprinde diverse categorii de articole promotionale: instrumentele de scris, la care detinem stocuri importante, brichete, sepci, umbrele, produse pentru birou, vacanta etc.

Toate produsele Serenity Advertising se pot personaliza in atelierele proprii. Oferim urmatoarele servicii: tampografie, serigrafie, transfer termic, decalcomanie, gravura, broderie etc.

De asemenea, efectuam si servicii de tipar. Putem imprima carti de vizita, pliante, mape de prezentare, coli cu antet, fluturasi, brosuri, reviste, cataloage, carti, felicitari, invitatii, plicuri, etichete autocolante, calendare, tipizate, CD/DVD, ecusoane/legitimatii, afise, bannere, in tiraje mici sau mari. Adiacent oferim si servicii de finisare: laminare, rotunjire colturi, biguire, indosariere, brosare carti, embosare(timbre sec), folio, perforare legitimatii.

O gama relativa noua in oferta Serenity Advertising sunt sistemele de afisaj: casete si rame luminoase, rame(click-frame), roll-up, standuri brosuri, sisteme de afisat poster, banner(simplu, dublu, triplu), sisteme de afisaj outdoor.

In plus, continuam sa va stam la dispozitie cu serviciile cu care am devenit deja cunoscuti, reumplerea de cartuse si distributia de rechizite pentru birou.
Prin reumplerea cartuselor de imprimanta sau copiator va ajutam sa reduceti cheltuielile si sa contribuiti la protejarea mediului.

In ceea ce priveste rechizitele, de la creioane la consumabile, hartie sau lingurite si servetele, vi le aducem pe toate in cel mai scurt timp. Printre cele peste 1.500 de produse aveti mari sanse sa gasiti ceea ce doriti pentru activitatea dvs.

Daca nu sunteti siguri de produsul sau serviciul cautat, Serenity Advertising va va ajuta sa gasiti ceea ce va trebuie. Daca doriti ceva ce nu avem, incercam sa aducem., bazandu-ne pe parteneriatul deja consacrat pe care il avem cu furnizorii nostri.